Läkte panikpatienter bland stjärnorna

107
gyógyult pánikbeteg sztárok

Var tionde person i världen är orolig för något. Som har visats lider kvinnor dubbelt så mycket av denna psykiska störning som män.

Kanske skulle vi först tro att de största stjärnorna har ett problemfritt liv, även om det inte alls är fallet! Vi tror att livet kan tyckas lätt för dem eftersom de inte behöver oroa sig för pengar och försörja sig.  Men ett lyxigt liv är inte allt, många gånger är det den plötsliga framgången som inte kan bearbetas. Det finns stjärnor som förnekar sina känslor, andra pratar ärligt om dessa och andra typer av ångestproblem.

Kendall Jenner avslöjade i en intervju att han ofta vaknar till panikattacker mitt på natten . I det här fallet utför han långa  andningsövningar och först då kan han somna igen. Han säger att det finns för många negativa stimuli på Internet.

Adele sa att han tyvärr var en mycket instabil personlighet. Det kan bli deprimerat under några dagar. Detta intensifierades särskilt i det skede av hans liv när hans lilla son föddes.

Skådespelerskan Emma Stone erkände först 2015 sin sjukdom. Han kände sig ofta nästan förlamad av ångest . Hon bad sin mamma flera gånger om dagen att berätta för henne vad som skulle hända under dagen så att hon inte ens skulle bli förvånad. Under lång tid kunde han inte ens lämna sitt eget hem. Efter ett tag, nöjd med detta, började han gå till terapi , så han lyckades äntligen övervinna sin egen rädsla .

När någon blir panikslagen, även om det blir bättre, kan symtomen visas när som helst. Du måste lära dig att hantera dem! Men med rätt andning och tänkande kan du kontrollera ditt obehag. I vår artikel Panic Disease Symptoms and Treatment har vi täckt ämnet i detalj, där du kan lära dig mycket om sjukdomen.