Panikstörning kan också behandlas med örter

64
Gyógynövények
Gyógynövények

En panikstörning är en svår igenkännlig och vanligtvis långvarig sjukdom, som är mycket svår att behandla. Medicinska åsikter vittnar också om att det inte finns någon terapi som passar alla som är säker på att bota en patient.

Ändå har det blivit säkert att vi förutom professionella hjälp har många möjligheter att hjälpa oss själva. 

Medicinsk praxis visar också att medicinering ännu inte stöds i början av panikstörningen , när vi är förbi några få panikattacker . Detta beror på att man har insett att intag av vissa vitaminer och mineraler också kan förbättra sjukdomen avsevärt och i vissa fall kan medicinering bli onödig.

Att ta mediciner kräver stor försiktighet eftersom det också kan påverka människokroppens organfunktion. Att vänja sig vid det kan också vara ett problem som många patienter fruktar.

Det är nu accepterat att i det inledande skedet används örtens kraft i läkning. Många av örtextrakten som naturen tillhandahåller konkurrerar ofta med effekterna av konstgjorda läkemedel. Deras användning lindrar symtomen på sjukdomen och förbättrar patientens mentala tillstånd och välbefinnande.

Det används mest vid infusion av örter när det konsumeras som te. Det kan ha en lugnande och stämningsförbättrande effekt:

  •         till humlen
  •         kattrötter
  •         Johannesört
  •         borage
  •         citrongräs
  •         hampa

Så låt oss inte gå på förtvivlan, utan snarare sätt användningen av alternativa terapier i centrum för vår uppmärksamhet eftersom de kan vara till stor hjälp för oss.